top of page

Virtuel gin-smagning

Bliv klogere på gin ginnens historie sammen med dine kollegaer. Vi sammensætter en lækker goofiebag med gin, mixere og garniture, leverer det til jeres virksomhed eller direkte til jeres kollegaer. Sammen med jer går vi online på Teams eller hvor I normalt mødes virtuelt. Vores ginspecialist sørger for historiefortælling og instruktion til, hvordan man sammensætter de vidt forskellige gin-drinks.

DSC00082.JPG

Virtuel øl-smagning

Gennem de sidste mange år er øl nærmest blevet en religion med flere og flere mikrobryggerier i stort set alle dele af landet. Mygoodiebag.dk sammensætter 4-5 øl fra forskellige bryggerier og sammen med vores ølekspert, sørger vi for den helt rigtige smagning med snaks til hver øl. Vi kan også gennemgå Carlsbergs store katalog og historie. Vi sørger selvfølgelig for at pakke og distribuere det hele i en goodiebag, sammensat sammen med jer.

Billede-kommer-snart.jpg

Virtuel vin-smagning

Har du en favoritvin? Eller et favoritområde? Vi sammensætter den helt perfekte vinsmagning til jer og leverer et både informativt og lærerigt vinforedrag online. Igen sørger vi for at sætte lidt smagsoplevelser til vinen og samler det hele i en Mygoodiebag.dk pakke og sender til jer. Vi går live sammen og typisk med en af dine kollegaer sammen med vores vinspecialist

DSC00052.JPG

Virtuel skinke-smagning

160997773_1128378797645318_8369548139861
bottom of page